Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. La Fundació Cardona Històrica participa aquest c...
Anar a l'inici de la pàgina

La Fundació Cardona Històrica participa aquest cap de setmana a la Festa de la Gastronomia Alícia't

Dijous, 28 d'Abril de 2016 Alícia't 2016

La Fundació Alícia impulsa aquesta iniciativa per posar en valor els productes de la terra i la dinamització del territori.

Cardona serà present a la 4a edició d’ALÍCIA’T, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona que s'organitza aquest cap de setmana a Món Sant Benet, al municipi de Sant Fruitós de Bages. Es tracta d'un projecte de la Fundació Alícia que aplegarà durant el dissabte i el diumenge vinents més de 200 propostes lúdiques i divulgatives relacionades amb la gastronomia, la producció alimentària i els atractius turístics de les comarques de Barcelona.

La Fundació Cardona Històrica hi serà present col.laborant amb el Consell Comarcal del Bages i disposant d'un espai expositiu, ubicat a la plaça i el prat de Món Sant Benet, en la zona destinada a l'àmbit de les propostes de turisme en la qual també hi serà present l'empresa cardonina Oli Migjorn. La Festa de la gastronomia comptarà amb tallers, espectacles d’animació, demostracions de cuina, tastos guiats i oferta de productes del territori per a tots els gustos i edats.


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat