Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. El Consell Comarcal obre la convocatòria per a la...
Anar a l'inici de la pàgina

El Consell Comarcal obre la convocatòria per a la concessió de microcrèdits destinats a la creació i el creixement d'empreses

Dimarts, 26 d'Abril de 2016 microcredits bagesw

El Banc de Projectes del Bages finança amb ajuts de fins a 15.000 euros i fins a 20.000 euros projectes de creació i ampliació d'empreses.

Impulsar la creació de teixit industrial i fomentar impulsar la reactivació econòmica de la comarca del Bages. Aquest és l'objectiu del Banc de Projectes del Bages, el programa de concessió de microcrèdits que ha posat en marxa el Consell Comarcal del Bages.

La convocatòria, que està circumscrita a les activitats econòmiques que es desenvolupin al Bages, consta de dues línies de finançament. La línia A, dotada amb ajuts de fins a 15.000 euros, està destinada a la creació de noves empreses, mentre que la línia B, amb ajuts de fins a 20.000 euros, permetrà finançar projectes creixement i ampliació de pimes.

Tots els ajuts tenen el tipus d’interès a zero i no calen avals ja que la garantia és la viabilitat del projecte empresarial. El període màxim de carència és de 4 mesos i el període màxim de devolució de 4 anys. En el cas de la línia B només s'hi podran acollir les empreses de menys de 25 treballadors i amb un volum de negoci anual inferior als 2,5 milions d’euros.

El termini per sol.licitar els microcrèdits finalitza el dia 25 de maig i les sol.licituds es poden realitzar a través de la pàgina web microcredits.ccbages.cat. Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a: bancdeprojectes@ccbages.cat.


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat