Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. L'empresa Corsa Petfood ampliarà la fàbrica de C...
Anar a l'inici de la pàgina

L'empresa Corsa Petfood ampliarà la fàbrica de Cardona obrint una nova línia de producte

Divendres, 22 d'Abril de 2016 Corsa ajuntament 2016w

L'alcalde de Cardona es reuneix amb la direcció de l'empresa que anuncia una inversió d'1 milió d'euros per a la factoria cardonina i nous llocs de treball.

L'empresa Corsa Petfood, dedicada a l'elaboració de preparats càrnis per a l'alimentació de gossos i gats, ha anunciat un pla d'ampliació de la seva activitat a la fàbrica que l'empresa té al municipi de Cardona.

Corsa Petfood pertany al grup danès BHJ, filial de la multinacional americana The Lauridsen Group que ha valorat la fàbrica de Cardona com la més òptima per dur a terme aquest projecte d'expansió basat en l'elaboració d'un nou ingredient per l’alimentació de animals de companyia. Es tracta d'un projecte d'innovació que suposarà una inversió d'1 milió d'euros a la factoria cardonina i la creació d’entre 4 i 6 nous llocs de treball en una primera fase, segons han explicat els responsables de l'empresa.

La direcció de Corsa Petfood es va reunir fa un dies amb l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, per comunicar-li els plans d'expansió de l'empresa al municipi. El projecte consisteix en el desenvolupament i la fabricació d'un nou producte, un additiu natural, que fa més llaminers els productes alimentaris per a gats i gossos. La fabricació d'aquest nou producte començarà en breu i es calcula que estarà en funcionament a principis del 2017.

The Lauridsen Group té fabriques de processat d'aliments per animals a Europa, Nord Amèrica, Àsia i dóna feina a més de 650 empleats als diversos centre de treball del grup. Ubicada al polígon La Cort de Cardona, Corsa Petfood disposa actualment de 25 treballadors, i produeix diversos tipus de productes alimentaris per animals. El creixement de l'empresa i els bons resultats de la fàbrica de Cardona han permès, també, que en els darrers mesos la direcció del grup hagi realitzat noves inversions per dotar la fàbrica de nous filtres per fer el tractament d'emissions.


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat