Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. El Fòrum del Talent Solsona i Cardona porta a Sol...
Anar a l'inici de la pàgina

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona porta a Solsona l’experta en mediació Maria Carme Boqué per parlar de resolució de conflictes

Dijous, 21 d'Abril de 2016 carmeboqué16w

Pronunciarà una conferència dimecres vinent, dia 27, a les vuit del vespre la Biblioteca Carles Morató, seguida d’un debat.

Dimecres vinent, dia 27, el Fòrum del Talent Solsona i Cardona porta a la capital del Solsonès l’experta en mediació Maria Carme Boqué en la segona ponència del cicle. La seva intervenció porta per títol “Mediació i resolució de conflictes” i tindrà lloc a les vuit del vespre al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató. És un acte obert a tota la població, però es demana la inscripció prèvia.

Després d’una ponència d’obertura més centrada en l’economia, a càrrec d’Arcadi Oliveres el passat 30 de març a Cardona, Boqué se centrarà en un aspecte social clau com la gestió dels conflictes. Doctora en Pedagogia, professora de la Universitat Ramon Llull, escriptora i investigadora, defensa que la formació en mediació és necessària per a tothom. Maria Carme Boqué desgranarà les eines necessàries per dialogar pacíficament en els conflictes quotidians per evitar problemes com el desgast personal i les pèrdues econòmiques. La ponència se seguirà d’un debat i un espai de reflexió entre tots els assistents.

Inscripcions
Tot i que no és obligatòria, l’organització agrairà la inscripció prèvia dels assistents. Es pot cursar a través del web www.adlsolcar.cat, per correu electrònic a forum@adlsolcar.cat, o bé per telèfon al 973481009 o 938692287.

En la conferència d’Arcadi Oliveres van participar-hi prop d’un centenar de persones de Cardona, Solsona i altres poblacions del territori. L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i la cooperativa L’Arada, organitzadors d’aquest programa, estan molt satisfets de les primeres respostes del públic, tant pel volum de persones assistents a les convocatòries com pel seu perfil, “amb un equilibri entre el públic procedent d’empreses, d’administracions, entitats i veïns”.

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona, finançat pel SOC en el marc del programa d’acompanyament a la planificació estratègica, té per objectiu repensar el model socioeconòmic del territori a partir d’espais de reflexió conjunta dels sectors públic i privat,


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat