Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vila



Fil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. El Servei Connectem crea un espai per ajudar els seus usuaris a trobar feina
Anar a l'inici de la pàgina

El Servei Connectem crea un espai per ajudar els seus usuaris a trobar feina

Dimecres, 20 d'Abril de 2016 espaifeinabril16w

L'Espai Feina obrirà les seves portes aquest dijous 21 d'abril al Casal de la Gent Gran de Cardona, és gratuït i estarà obert tots els dijous de 10 a 12 hores

"Espai Feina" és el nom amb que s'ha batejat el nou servei que ha posat en marxa l'Agència de Desenvolupament local de Solsona i Cardona per ajudar a trobar feina a les persones que es troben en situació d'atur.

El nou servei, que s'ubica al Casal de la Gent Gran de Cardona (carrer Pau Casals s/n) i serà gestionat pels tècnics del Servei Connectem de l'Agència, és totalment gratuït i obrirà les seves portes aquest dijous 21 d'abril. L'espai romandrà obert tots els dijous de 10 del matí a 12 del migdia a l'aula d'informàtica del Casal de la Gent Gran.

Els usuaris del Servei Connectem podran fer-ne ne ús per consultar i apuntar-se a ofertes de feina, donar-se d’alta en portals de treball, consultar i seguir cursos, conèixer les eines per a la recerca de feina i connectar-se a internet per cercar ofertes de treball. L'Espai Feina disposarà del suport dels tècnics del Servei Connectem per resoldre dubtes i atendre les consultes dels usuaris. L'Agència també ofereix aquest servei a Solsona. A la població solsonina, l’Espai Feina està situat al Telecentre del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (pujada del Seminari) i està obert tots els dimecres de 9:30 a 11:00 hores.


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat