Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. Gimcana en família el diumenge al Mercat de Salut
Anar a l'inici de la pàgina

Gimcana en família el diumenge al Mercat de Salut

Dimecres, 20 d'Abril de 2016 mercatsalutabril16w

Aquest diumenge 24 d’abril es celebra una nova edició del Mercat de Salut, una activitat emmarcada en el projecte de Cardona Integral que promou l’Ajuntament de Cardona juntament amb la Fundació SHE.

En aquesta ocasió, el mercat està dedicat al món de l’activitat física i, durant el matí, s’ha organitzat una gimcana en família pel centre de la vila. Al llarg del recorregut, els participants hauran de visitar diferents comerços i establiments on se’ls donarà les respostes a les preguntes que planteja la gimcana. Les preguntes estan relacionades amb l’àmbit de la salut i l’activitat física.

Les inscripcions a la gimcana es faran el mateix diumenge al matí a les carpes situades al passeig de la Fira fins a les 12 hores. Per tal de participar-hi caldrà, com a mínim, la inscripció d’un adult i d’un menor de la família. A les 13.30 hores es farà el sorteig d’una panera saludable entre tots els participants que hagin completat la gimcana correctament. A banda de la gimcana, a les carpes s’oferirà informació sobre els diferents tipus d’estudis en activitat física que s’imparteixen a Catalunya, des de cicles formatius a graus, màsters, etc.

El Mercat de Salut compta amb la col·laboració de més de 40 botigues i establiments de la UBIC.


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat