Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. El Servei Connectem organitza 2 nous cursos per ad...
Anar a l'inici de la pàgina

El Servei Connectem organitza 2 nous cursos per adquirir competències per a la recerca de feina

Dilluns, 18 d'Abril de 2016 cursosconnectem

Els cursos estan destinats als usuaris del Servei Connectem, són gratuïts i tenen les places limitades.

El Centre Cívic/Casal de Joves de Cardona acollirà els propers mesos de maig i juny 2 nous cursos dedicats a millorar les competències personals i professionals a l'hora de buscar feina. Els cursos són gratuïts, els organitza el Servei Connectem de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i les places són limitades.

Un dels cursos se centrarà en la formació per a la recerca de feina per a persones majors de 45 anys, mentre que l'altre tractarà específicament de com gestionar i afrontar amb garanties les entrevistes de feina. Els cursos estan destinats als usuaris del Servei Connectem.

Curs de recerca de feina per a majors de 45 anys
El curs "Tinc més de 45 anys i no tinc feina. Què faig?" oferirà eines per desenvolupar habilitats per adaptar-se als canvis i buscar nous hàbits i estratègies per a la recerca de feina. El curs consta de 15 hores i es farà els dies 3, 4 i 5 de maig de 9:30 a 14:30 hores. La formació està dirigida a persones majors de 45 anys i la impartirà un tècnic de l'empresa A2M. Les inscripcions s'han de fer per telèfon al 938692287 o per correu electrònic a l'adreça "serveiconnectem@adlsolcar.cat" .

Curs sobre l'entrevista de feina
Sota l'enunciat "No hi ha segones oportunitats per a les primeres impressions: l'entrevista de feina" l'objectiu de la formació és reflexionar sobre l'entrevista de selecció i adquirir eines per afrontar positivament un procés de selecció de personal. El curs té una durada de 12 hores i consta de tres sessions els dies 31 de maig, 2 i 3 de juny de les 9:00 a les 13:00 hores. Les inscripcions s'han de fer per telèfon al 938692287/938691000 o per correu electrònic a l'adreça "serveiconnectem@adlsolcar.cat" indicant nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte i correu electrònic. El curs l'impartiran tècnics de l'empresa Serveis i Assessorament CEM FORMACIÓ. Els dos cursos estan finançats per l'Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona.Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat