Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. Cardona serà present a la nova edició del Saló de Turisme B-Travel
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona serà present a la nova edició del Saló de Turisme B-Travel

Dimecres, 13 d'Abril de 2016 btravel16w

Cardona participarà en la propera edició de la fira de turisme B-Travel que se celebra del 15 al 17 d'abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. La vila ducal serà present al certamen amb un stand propi des del qual promocionarà tota l'oferta turística del municipi. Al llarg del cap de setmana oferirà una degustació de productes locals entre els quals hi haurà els olis de la marca Migjorn, el vi del celler Piteus i també s'oferiran tastets del dolç de les Pedres de la Resistència.

A més, tots els visitants que passin per l'stand de Cardona podran omplir una butlleta de participació als sortejos que tindran lloc dissabte i diumenge. El visitant guanyador podrà gaudir d'una visita cultural per a dues persones a Cardona amb una nit al Parador de Cardona o amb un nit al Vilar Rural de Cardona.

La fira B-Travel es va celebrar per primer cop l'any passat i va prendre el relleu al Saló Internacional del Turisme a Catalunya. En aquesta segona edició reunirà l'oferta turística de totes les comunitats autònomes i de més de 50 països i regions del món.


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat