Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. El Fòrum del Talent Solsona i Cardona obre les in...
Anar a l'inici de la pàgina

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona obre les inscripcions per al primer taller participatiu

Dijous, 7 d'Abril de 2016 marcbernadichw

Versarà sobre creativitat i innovació i s’impartirà el 13 d’abril a la vila bagenca i el dia 20 a la capital del Solsonès.

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona ha obert aquesta setmana les inscripcions per al primer taller participatiu, titulat “Creativitat i innovació”, que es durà a terme els dimecres 13 i 20 d’aquest mes, a la vila bagenca i a la capital del Solsonès, respectivament. El conduirà Marc Bernadich, responsable del Servei d’Emprenedoria de la Fundació Universitària del Bages (FUB).

A Cardona el taller es durà a terme dimecres vinent, dia 13, de tres a cinc de la tarda a l’Escola Vedruna Carme Cardona i a Solsona, el dia 20 en el mateix horari a l’Institut Francesc Ribalta. Les inscripcions es poden fer en línia a través del formulari que apareix al web www.adlsolcar.cat/inscripcions o bé per telèfon, trucant al 973481009.

És una activitat gratuïta oberta a tothom, però les places són limitades, motiu pel qual es requereix la inscripció prèvia. A través d’aquest taller es farà un recorregut pels principals conceptes sobre la innovació empresarial, des del seu origen fins a la concreció pràctica; s’hi veurà com s’estructura el procés i les principals tècniques creatives des d’una perspectiva pràctica. Marc Bernadich és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, màster en Creació i Gestió d’Empreses i doctor en Economia de l’Empresa i exerceix de professor d’emprenedoria i màrqueting a la FUB.

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona, impulsat per l’Agència de Desenvolupament Local, és una iniciativa que té per objectiu repensar el model socioeconòmic del territori a partir d’espais de reflexió conjunta dels sectors públic i privat, oberts a tota la ciutadania. Els eixos que s’hi tracten giren al voltant de la cooperació i la innovació tant empresarial com social. El tret de sortida es va donar el passat dia 30 de març amb una ponència a càrrec de l’economista i activista Arcadi Oliveres. La propera serà el 27 d’abril a les vuit del vespre a la Biblioteca Carles Morató de Solsona, on la formadora i experta en mediació Maria Carme Boqué parlarà de “Mediació i resolució de conflictes”.

Taller participatiu “Creativitat i innovació”, amb Marc Bernadich
13 d’abril / de 15 a 17 h / Escola Vedruna Carme Cardona
20 d’abril / de 15 a 17 h / Institut Francesc Ribalta de Solsona


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat