Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. Cardona presenta aquest dissabte la segona edició...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona presenta aquest dissabte la segona edició de l'espectacle "Anodrac, la dansa de la convivència"

Dimecres, 6 d'Abril de 2016 anodracabril16

Es tracta d'una les accions del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que l’Obra Social “la Caixa” porta a terme amb l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE per promoure la convivència i interculturalitat al municipi.

La plaça del Vall de Cardona acollirà aquest dissabte a la tarda diverses activitats lúdiques en una jornada que s'emmarca en el projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que s'està executant a Cardona amb l'objectiu de promoure la cohesió social, la convivència i la interculturalitat al municipi.

Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom i començaran a les 5 de la tarda amb un cercavila a la plaça de la Fira. A continuació es farà una xocolatada popular i a les 6 de la tarda hi haurà tallers al carrer. Un conta contes posarà el punt i final a la jornada a les 7 de la tarda.

L’equip impulsor de l’Acció Global Ciutadana 2016 està format per Càritas, Creu Roja, Bruixes de Cardona, la Mandraga, El Traspunt, Àngel Sánchez, Bernat Padró i la Fundació SHE juntament amb tècnics dels Serveis Socials i de l’Ajuntament. Des del passat mes de febrer, s'han programat diversos tallers de dansa, teatre, xanques, pintura de màscares, confecció de roba, escriptura creativa, acrobàcia, malabars i percussió. Els tallers estaven dirigits a persones de totes les edats a partir dels 8 anys i serviran per poder executar l'espectacle "Anodrac, la dansa de la convivència". L'espectacle mantindrà el format de dansa mitològica que es va iniciar l’any passat i formarà part de l’acte de clausura de la propera Fira Medieval/Festa de la Sal de Cardona que se celebrarà el primer cap de setmana de juny.

Un projecte implantat a tot l'Estat
L’Acció Global Ciutadana és la integració de diverses activitats que sorgeixen d’un procés creatiu i participatiu; és global perquè mobilitza a tota la comunitat i és ciutadana perquè afavoreix les trobades entre els tres actors principals,en aquest cas, administració, ciutadania i recursos tècnics. Aquesta iniciativa s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que l’Obra Social ”la Caixa” impulsa en 39 territoris de tot l’estat espanyol per fomentar la convivència i la cohesió social als territoris. A Cardona compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE.


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat