Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. Cardona s'omple de visitants per Setmana Santa
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona s'omple de visitants per Setmana Santa

Divendres, 1 d'Abril de 2016 setmansantavisites2016w

Més de 8.000 persones realitzen les visites als diferents recursos turístics de Cardona.

Com ja sol ser habitual en aquestes dates, la vila ducal es va omplir de visitants, fet que va generar una intensa activitat als equipaments turístics del municipi. La xifra total de visitants als tres equipaments turístics que gestiona la Fundació Cardona Històrica (Parc Cultural de la Muntanya de Sal, castell de Cardona i Centre Cardona Medieval), a les visites teatralitzades a la fortalesa cardonina i a la col·legiata de Sant Vicenç, va ser de 8.159 visitants del dissabte 19 de març al dilluns 28 de març.

Per centres, el Parc Cultural de la Muntanya de Sal va ser el més visitat amb un total de 4.875 visites. El van seguir el castell, amb 1.405 visites, el Centre Cardona Medieval, amb 897 visites i la visita teatralitzada que la van seguir 705 persones. Les xifres són molt similars a les de l'any passat, quan es va produir el record de visitants. La major afluència de visitants durant aquesta Setmana Santa es va concentrar del divendres Sant al dilluns de Pasqua. En aquests quatre dies el Parc Cultural de la Muntanya de Sal, el castell, el Centre Cardona Medieval i les visites teatralitzades van rebre en un total de 5.552 visitants, 363 més que l'any passat.

Per al regidor de Turisme de l'Ajuntament de Cardona, Josep Tristany, "les xifres són bones a tots els centres" i "confirmen que Cardona és un destí turístic plenament consolidat". En aquest sentit, Tristany ha recordat que Cardona "va assolir el record històric de visitants l'any passat i en el que portem d'any s'observa que la tendència continua sent molt bona". El regidor ha destacat, també, que en el sector de la restauració i l'hostaleria les xifres de clients durant la passada Setmana Santa han estat molt positives. Igualment opina la directora de la Fundació Cardona Històric, Anna Poza, que qualifica de molt "bones xifres globals" dels dies de Setmana Santa. Poza apunta, també, que les dades de visitants de divendres Sant a dilluns de Pasqua, són les millors que ha registrat mai la Fundació Cardona Històrica.


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat