Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2016
  5. Cardona celebra el proper diumenge 10 d'abril la p...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra el proper diumenge 10 d'abril la primera edició de la Fira de l'Oli i el Pa

Divendres, 1 d'Abril de 2016 firaolipa2016w

Es tracta d'una nova iniciativa per donar a conèixer els productors d'oli i de pa artesanals del territori que aprofitarà, a més, la celebració del mercat setmanal i el comerç obert dels establiments cardonins.

L'Ajuntament de Cardona i l'Agència de desenvolupament Local de Solsona i Cardona han impulsat la creació d'una nova fira alimentària dedicada especialment a l'oli i el pa.

El nou certamen s'ha batejat amb el nom de Fira de l'Oli i el Pa i neix amb la voluntat d'oferir als productors d’oli i pa una plataforma per donar a conèixer els seus productes i que, a la vegada, permeti relacionar els productors amb els consumidors finals de la manera més directa possible.

La Fira de l'Oli i el Pa se celebrarà el diumenge 10 d'abril al passeig de la Fira coincidint amb mercat setmanal de Cardona dominical i el comerç obert dels establiments de la vila ducal. El certamen l'organitza Eixmedia, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cardona i l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona.

La mostra comptarà amb una vintena de parades de productors d’oli i pa, amb la presència de productors del territori. S'hi podrà trobar olis de diverses varietats i classes d'elaboració i pa de forner, en les seves diferents varietats, des de les més tradicionals fins a les més novedoses, així com pa elaborat amb diferents tipus de farines.


Tornar a: Abril, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat