Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2014
  5. Les Caramelles de Cardona celebren l'arribada de la Pasqua
Anar a l'inici de la pàgina

Les Caramelles de Cardona celebren l'arribada de la Pasqua

Dimarts, 15 d'Abril de 2014 Caramelles

Aquest cap de setmana Cardona celebrarà la Pasqua amb els cants i els balls de Caramelles. Les cantades de Caramelles començaran dissabte a la tarda amb els Caramellaires de Pagès cantant pel veïnat de Coma. A partir de les 6 de la tarda el Cant Coral l'Amistat cantarà pel centre històric. A la nit, la Coral Cardonina i l’Escolania parroquial cantaran a la Plaça Mercat i a la plaça de la Fira de dalt, després de la Vetlla Pasqual.

Diumenge al matí serà el torn dels Caramellaires de la Coromina que cantaran pel poble de la Coromina i, a partir de les 10 del matí, totes les colles de caramellaires cantaran pel centre històric de Cardona. A les 13:30 es farà la tradicional trobada de colles davant de l’Ajuntament i en acabar es cantarà la Sardana de Cardona.

Diumenge a la tarda els Caramellaires de Pagès cantaran pel veïnat de Coma i dilluns al matí els Caramellaires de la Coromina canten pel poble i voltants de la Coromina.
La festa de Caramelles de cardona reuneix més de 200 caramellaires joves i grans que mantenen viva aquesta tradició que celebra l'arribada de la Pasqua i la primavera.

Cliqueu aquí per veure el programa d'actes.


Tornar a: Abril, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat