Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2014
  5. Cardona celebrarà una edició especial del Cicle...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebrarà una edició especial del Cicle de Música Sacra per commemorar el Tricentenari

Dimarts, 1 d'Abril de 2014 sacra2014

El Cicle de Música Sacra de Cardona se sumarà enguany als actes commemoratius del Tricentenari de la fi de la Guerra de Successió dedicant la primera de les dues vetllades a la música del 1714.

El Cicle, que organitzen l’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col.laboració del Parador de Turisme de Cardona, commemorarà el destacat paper que la vila i el castell van jugar durant la Guerra de Successió. Serà el dissabte 12 d’abril amb el concert que, sota el títol “1714: Catalunya i el Barroc europeu”, oferirà una selecció d’àries vocals i obres instrumentals a l'entorn de la Guerra de Successió, una proposta pensada expressament per aquesta edició del Cicle.

El concert, a càrrec de Solistes de la Filharmonia de Barcelona, comptarà amb l’actuació de la mezzosoprano Lídia Vinyes. Dirigit per Josep Maria Sauret, el conunt interpretarà obres de Francesc Valls, Barone d’Astorga, Johann Sebastian Bach, Georg Friederich Haendel i Antonio Vivaldi entre d’altres.

La segona cita del Cicle serà el dissabte 19 d’abril amb un concert d’Artaria Ensemble amb Joan Espina al violí, Daniel Regincós al violoncel barroc i Eva del Campo al clavicèmbal. Amb l’enunciat “Del terrenal al diví” la vetllada presentarà un recull de les sonates més emblemàtiques del segle XVIII com la sonata del Rosari de J.I.F. von Biber o la La Follia d’Antonio Corelli, entre d'altres.


Canvis en la ubicació dels concerts del Cicle

Enguany, i a resultes de les obres de condicionament de la teulada de la Col.legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona, els dos concerts del Cicle es realitzaran a la “Sala Castell” del Parador de Cardona a les 7 de la tarda. L’aforament de la sala és limitat a 90 persones i les entrades es poden adquirir a partir d'avui al preu de 12 euros a l’Oficina de Turisme de Cardona o reservar al telèfon d’informació i reserves 93 869 27 98. En cas que quedin localitats es podran comprar una hora i mitja abans de cada concert a l’entrada de la “Sala Castell”.


Tornar a: Abril, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat