Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. Servei Local d'Ocupació
Anar a l'inici de la pàgina

Servei Local d'Ocupació

Servei Local d'Ocupació
Adreça Postal
Plaça de la Fira, núm. 1
Telèfon
93 869 10 00 / 93 868 40 49
Fax
93 869 29 01
Correu electrònic
cardonaocupacio@cardona.cat

Informació

Horari d'atenció al públic: de dilluns a dijous de les 10:00 a les 13:00 hores
Cal demanar cita prèvia trucant al 938684049/938691000 o bé enviant un correu electrònic a l'adreça: cardonaocupacio@cardona.cat


Què és el Servei Local d'Ocupació?

És un servei municipal totalment gratuït, que té com a objectiu principal, facilitar el contacte entre els demandants d’ocupació i oferents de llocs de treball (empreses). Aquest dispositiu local, està destinat a les persones que es troben en situació d’atur o que volen millorar de feina i a les empreses oferents de llocs de treball. D’altra banda, també es dóna suport als emprenedors que vulguin dur a terme la seva idea empresarial.

Què oferim?

El servei ofereix assessorament i acompanyament tècnic durant el procés de recerca de feina, mitjançant entrevistes personalitzades i seguiments adaptats a les necessitats professionals i formatives de cadascun, donant suport en l’elaboració dels documents necessaris per facilitar la recerca de feina (currículums, cartes de presentació, actuacions en front una entrevista de treball, etc), informant sobre les possibles ofertes i orientant i assessorant sobre cursos i altres accions formatives.

Inscripció a la borsa de treball

Per formar part de la base de dades de la Borsa de Treball Municipal és necessari demanar cita prèvia amb la Insertora Laboral, personalment, bé per e-mail o bé, trucant al 93 869 10 00. Per a una més fàcil i correcta alta a la borsa de treball és important portar la documentació d’identificació (DNI, NIE, passaport) i l’informe de la vida laboral.

Com funciona?

A la primera entrevista es recullen les dades personals i laborals del demandant de feina mitjançant una entrevista personal i seguidament aquestes passen a la base de dades XALOC (Diputació de Barcelona). Es realitza un acompanyament de cadascun dels usuaris donats d’alta a la borsa de treball municipal realitzant un itinerari individualitzat. Per altra banda, les empreses quan tenen manca de personal es posen en contacte amb el servei d’ocupació per definir el perfil de l’oferta per tal que la insertora laboral cerqui els candidats més adients per l’oferta. Una vegada l’usuari està conforme amb l’oferta la Insertora Laboral el posa en contacte amb l’empresa per a una possible preselecció o bé entrevista.


Recursos i eines per facilitar-vos las recerca de feina

Si estàs a l'atur o en situació de millora de feina t’oferim l'oportunitat de trobar les eines per millorar i sistematitzar la teva recerca a través de:

• Models de currículum vitae
Estructura cv
Model cv1
Model cv2

• Cartes de presentació
Estructura carta
Carta de presentació
Carta d’autocandidatura

• L'entrevista de treball
Consells a seguir

• Cursos sectorials o de formació ocupacional 2010 – 2011

• Taulell d’ofertes de feina
XALOC: http://www.diba.es/slo/ofertes1.asp
Consorci de Formació i Iniciatives del Bages Sud : http://www.elnus.net/llistatextern.php
SOC : https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home
Empreses Temporals
Borses de treball destacades

• Plans d’’ocupació


Tornar a: L'Ajuntament

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat