Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. El Consistori
  4. Sergi Ballesteros i Gregorio (ERC)
Anar a l'inici de la pàgina

Sergi Ballesteros i Gregorio (ERC)

Sergi Ballesteros i Gregorio
Càrrec
Regidor-delegat d'Esports, Via Pública, Manteniment i Serveis
Grup municipal
ERC
Correu electrònic
ballesterosgs@cardona.cat

Nascut a Cardona l'any 1970. Treballador del sector de la mineria des de l'any 2004, actualment treballa com a oficial de segona categoria a la planta de tractament de sal i potassa de l'empresa Iberpotash a Sallent. Afiliat al sindicat Comissions Obreres des de l'any 1998 , ha estat delegat sindical a l'empresa Iberpotash des de l'any 2008 al 2014

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2008 es presenta per primer cop a la llista electoral de la formació republicana a les eleccions municipals de l'any 2011 a la posició número 5. Com a regidor de l'Ajuntament de Cardona passa a encarregar-se de les àrees de Manteniment i Serveis, Festes i Esports durant la legislatura 2011-2015. A les eleccions municipals del 2015 tornarà a presentar-se per ERC, ocupant el número 7 de la llista. Des de llavors desenvolupa la tasca de regidor d'Esports, Via Pública, Manteniment i Serveis.

Vinculat durant molts anys al Club Futbol Cardona, va ser jugador de les diverses categories del club i entrenador de les categories inferiors del futbol base del club. Entre els anys 1993 i 1996 va ser membre de la junta directiva de l'entitat. També forma part de la Penya Blaugrana de Cardona i és soci del Centre Excursionista de Cardona.


Tornar a: El Consistori

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat