Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. El Consistori
  4. Josep Tristany i Claret (ERC)
Anar a l'inici de la pàgina

Josep Tristany i Claret (ERC)

Josep Tristany i Claret
Càrrec
Primer Tinent d'Alcalde. Regidor-delegat de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme
Grup municipal
ERC
Correu electrònic
tristanycj@cardona.cat

Nascut a Cardona l'any 1967. Llicenciat en Psicologia (1991) i especialista en psicologia clínica. Màster en gestió clínica en salut mental. Treballa de psicòleg clínic a l'Hospital Sagrat Cor, Germanes Hospitalàries SCJ de Martorell. Exerceix en aquest centre de coordinador de l'Àrea de rehabilitació hospitalària. També es coordinador del centre dia de Berga i de la Llar amb Suport d'aquesta localitat.

Es presenta per primer cop a les eleccions municipals de Cardona l'any 2011. Ocupa la posició número 2 de la llista d'Esquerra Republicana (ERC) i es nomenat primer tinent d'alcalde durant la legislatura 2011-2015. En aquesta legislatura passa ocupar-se de les àrees de Governació, Administració, Promoció Econòmica i Ocupació.

L'any 2016 repeteix a les eleccions municipals com a número 2 de la llista d'ERC. Manté la primera tinença d'alcaldia i és nomenat regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme.

Ha estat vinculat al Club Futbol Cardona, del qual va ser jugador en les diverses categories del club. Durant els anys 90 va formar part de la junta directiva de la Penya Barcelonista de Cardona. Actualment és soci de l'entitat barcelonista de Cardona i del grup de Teatre El Traspunt.


Tornar a: El Consistori

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat