Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. El Consistori
  4. Josep Serra i Casals (CiU)
Anar a l'inici de la pàgina

Josep Serra i Casals (CiU)

Josep Serra i Casals
Càrrec
Regidor
Grup municipal
CiU
Correu electrònic
serracj@cardona.cat

Nascut a Cardona l'any 1964. És pagès de professió. Fill de la casa Cal Mestre, des de ben jove ha estat vinculat a la pagesia i, actualment, és el responsable de l'explotació agrària familiar dedicada a l'activitat agrícola i ramadera.

L'any 2007 es presenta per primer cop a les eleccions municipals de Cardona com a independent formant part de la llista de CiU que guanya els comicis. A resultes de la victòria passa a gestionar les regidories de Via Pública, Protecció Civil i Agricultura. L'any 2011 repeteix com a membre de la llista de CiU, aquest cop en la posició número 4 i passa a ser regidor a l'oposició. L'any 2015 opta a l'alcaldia de Cardona encapçalant la candidatura de CiU a les eleccions municipals i manté l'acta de regidor a l'oposició.

Pel que fa al seva trajectòria en el mon associatiu, Josep Serra ha estat President de l'Àrea de Defensa Sanitària de Cardona des del 1995 al 2010. Va presidir, també, l'Àrea de Defensa Sanitària del Bages i ha estat president de la Comunitat de Regants de Cardona durant la dècada dels anys 90. També va ser impulsor del Club Amics del Motor de Cardona i actualment és membre de l'Associació de Festes de Sant Salvador i soci i vocal de la Cooperativa d'Agricultors de Cardona.


Tornar a: El Consistori

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat