Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. El Consistori
  4. Alfons Romero i Idígora
Anar a l'inici de la pàgina

Alfons Romero i Idígora

Alfons Romero i Idígora
Càrrec
Regidor-delegat de Benestar Social, Educació, Salut i Medi Ambient
Grup municipal
ERC
Correu electrònic
romeroia@cardona.cat

Nascut a Cardona l'any 1966. Té estudis d'economia i formació en comerç i màrqueting. En l'actualitat treballa com a tècnic comercial de prevenció de riscos laborals en una empresa del sector. Professionalment ha desenvolupat diverses tasques en empreses de l'àmbit dels serveis, especialment dels sectors bancari, assegurances, laboral i prevenció de riscos laborals.

L'any 2010 va iniciar la seva militància a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la secció local de Cardona. L'any 2011 es va presentar a les eleccions municipals de Cardona ocupant el lloc número 8 de la llista de la formació republicana. A les passades eleccions municipals va repetir posició i va accedir al càrrec de regidor el 23 de desembre de 2016 en substitució de M. Elena Xixons. En l'organització municipal ocupa actualment les regidories de Benestar Social, Educació, Salut i Medi Ambient.

Alfons Romero i Idígora és membre de la Junta del Club Futbol Cardona, del qual havia format part com a jugador de les diferents categories esportives. També és soci de les entitats: Centre Excursionista de Cardona, Penya Ciclista Mundo i Club Fondistes de Cardona.


Tornar a: El Consistori

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat