Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. El Consistori
  4. Aida Molner i Pejoan (ERC)
Anar a l'inici de la pàgina

Aida Molner i Pejoan (ERC)

Aida Molner i Pejoan
Càrrec
Segona Tinent d'Alcalde. Regidora-delegada d'Hisenda, Comunicació, Joventut, Festes i Igualtat
Grup municipal
ERC
Correu electrònic
molnerpa@cardona.cat

Nascuda a Cardona l'any 1986. És llicencia en Dret l'any 2008 per la Universitat Pompeu Fabra. A partir de l’any 2008 va començar a exercir la seva professió en un despatx de Cardona i, posteriorment, en un despatx de Manresa. Des de l'any 2012 exerceix l'advocacia, com a autònoma professional, en un despatx ubicat a Cardona i Solsona, a la vegada que presta serveis en el torn d'ofici civil al partit judicial de Manresa.

Vinculada a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des de l'any 2009 moment en què ingressa a la secció local de Cardona del partit republicà. Actualment és membre de la junta d'ERC a Cardona.

L'any 2011 forma part de la llista d'ERC a les eleccions municipals ocupant el lloc número 4 de la candidatura republicana. Del 2011 al 2015 ocupa la tercera tinença d'alcaldia de l'Ajuntament de Cardona i gestiona les àrees Hisenda, Urbanisme, Obres Públiques , Habitatge i Joventut. També entre els anys 2011 i 2015 exerceix el càrrec de consellera comarcal del Consell Comarcal del Bages.

L'any 2015, després de tornar a presentar-se per ERC a les eleccions municipals de Cardona, situant-se al número 3 de la llista, es nomenada segona tinent d'alcalde i delegada de les àrees d'Hisenda, Comunicació, Joventut, Festes i Igualtat.
Tornar a: El Consistori

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat