Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2012
  5. Inventari dels locals comercials buits a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Inventari dels locals comercials buits a Cardona

Dilluns, 24 de Setembre de 2012

L’Ajuntament de Cardona ha impulsat una nova iniciativa en el marc del nucli antic i del nucli urbà de la Coromina, a fi de dinamitzar l’activitat econòmica d’aquests i afavorir la implantació de nous serveis.

L’actuació te per objecte identificar i georeferenciar els locals comercials/serveis buits existents al municipi de Cardona. La realització del cens permetrà identificar tots els locals comercials buits del municipi cosa que facilitarà l’adopció de mesures de dinamització i promoció econòmica.

Aquesta actuació es complementarà amb la creació d’un visor de locals buits per tal de visualitzar la seva localització i permetre una fàcil consulta sobre les característiques bàsiques de cada local.

L’empresa encarregada realitzarà el treball de camp per a inventariar els locals buits i conèixer un seguit de informació d’interès: adreça, classificació, fotografia, metres lineals de façana,... però també d’informació subjectiva (estat exterior del local o aparador) que permeti copsar l’estat general dels locals sense activitat.

El procés d’inventari i georeferenciació del cens es farà per mitjà d’una PDA o PC de butxaca equipada amb GPS, que permetrà la localització precisa de les activitats i locals buits i la seva posterior utilització en un Sistema d’Informació geogràfica. Com a informació complementària es valorarà l’estat exterior del local.

També es fotografiaran les activitats per tal de vincular la imatge a la referència geogràfica. El treball de camp permetrà disposar d’informació de tots els camps inclosos en la base de dades descrita en l’apartat anterior. L’Ajuntament disposarà d’un arxiu en format *.jpg, que es vincularà amb la base de dades a través dels número de referència geogràfica. Cada fotografia s’anomenarà amb el codi INE del municipi seguit del número de referència geogràfica

L’objectiu final de l’estudi és promocionar un cop realitzat l’inventari l’oferta existent a Cardona de la forma més acurada possible.


Tornar a: Setembre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat