Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2012
  5. L’Ajuntament de Cardona i l’Associació Cultur...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona i l’Associació Cultural 18 de Setembre signen un conveni per impulsar la recreació història “7 dies de setembre”

Divendres, 14 de Setembre de 2012 7 dies de setembre

El Saló de sessions de l’Ajuntament de Cardona acollirà demà dissabte, 15 de setembre, a 2/4 de 6 de la tarda, l’acte de signatura del conveni de col.laboració entre l’Ajuntament de Cardona i l’Associació Cultural 18 de Setembre per potenciar la representació teatral “7 dies de setembre” que aquesta entitat realitza en el marc de les celebracions de l’Aplec de Cardona.

Amb la signatura del conveni, en el qual s’hi ha adherit 6 entitats més que també participen a la recreació històrica, es vol consolidar i potenciar aquesta representació teatral que recrea els últims dies de la Guerra de Successió a Cardona i fer-ho amb la mirada posada als actes de commemoració del 300 aniversari de la Guerra de Successió.

A més, els signants es comprometen a participar i col.laborar activament en les representacions durant els anys 2013 i 2014.

La resta d’entitats adherides són: Grup de Teatre El Traspunt, Grup de Correfoc Bruixes de Cardona, Trabucaires de Sant Ramon, Banda de Música de Cardona, Miquelets de Catalunya, Associació Cultural Sac de Gemecs.


Tornar a: Setembre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat