Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2019
  5. L’Ajuntament ofereix un lloc de treball temporal...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament ofereix un lloc de treball temporal d’administratiu a un jove d’entre 16 i 29 anys

Dimarts, 8 d'Octubre de 2019

És necessari estar en disposició d’un títol de grau mitjà com a mínim i estar inscrit a l’atur


El programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) permetrà a l’Ajuntament de Cardona contractar un jove d’entre 16 i 29 anys per a realitzar tasques d’administratiu donant suport a l’àrea de Secretaria.

Segons els requisits del programa, per optar a la feina cal estar en disposició d’un títol universitari o de formació professional de grau superior o grau mitjà, o un certificat de professionalitat en l’àmbit administratiu, econòmic i/o empresarial. També cal estar actualment a l’atur (i inscrit al SOC), apuntar-se al registre del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya i no haver participat de les convocatòries dels anys 2017 i 2018.

El lloc de treball serà temporal, amb una contractació de 6 mesos que s’iniciarà aquest 31 d’octubre i finalitzarà el 30 d’abril. Tots els interessats es poden posar en contacte amb el Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona a través del correu serveiconnectem@adlsolcar.cat o del telèfon 93 869 22 87. La data màxima per inscriure’s a l’oferta de feina és divendres 25 d’octubre.

La plaça laboral està subvencionada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.


Tornar a: Octubre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat