Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2012
  5. Cardona celebra aquest diumenge la Fira de Llenega
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra aquest diumenge la Fira de Llenega

Divendres, 26 d'Octubre de 2012 Fira Llenega 2012

La Fira de la Llenega omplirà aquest diumenge el centre històric de Cardona amb parades dedicades als bolets i als productes artesanals. El principal al.licient de la mostra seran els bolets i especialment les llenegues, però la fira comptarà a més amb un ampli conjunt d'activitats relacionades amb el món d'aquest preuat fong.

Degustacions de plats cuinats amb bolets a càrrec dels restaurants de la vila, exposició de diferents varietats bolets, concursos boletaires i les botigues de la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona que també participa de la Fira portant les seves parades al carrer.

PROGRAMA FIRA DE LA LLENEGA 2012
BASES CONCURSOS DE BOLETS I TAPES
BASES CONCURS INFANTIL


Activitats culturals
La Fira comptarà també amb activitats culturals com les visites guiades pel nucli antic de la vila, que oferirà la Fundació Cardona Històrica, una exhibició de ball country, un concert dels alumnes de l'Escola Municipal de Música Musicant a l'església parroquial i una botifarrada popular, diumenge al vespre, a la plaça Mercat.

Activitats infantils
Com cada any la Fira de la Llenega programa el festival Tocats del bolet, dedicat especialment als més joves. Enguany se celebrarà el V Concurs infantil de bolets per a nens i nenes de 5 a 12 anys, i s'organitzarà un taller infantil de dibuix i pintura diumenge al matí al Centre Cardona Medieval i un espectacle de titelles infantils al matí i a la tarda al balcó de la Fira.

Avanç de Fira
Els actes de la 20a edició de la Fira de la Llenega començaran dissabte a la nit amb un espectacle de dansa al Teatre els Catòlics, on actuaran les companyies La Macana i Proyecto D_Ruses. En acabar la dansa hi haurà un tast gastronòmic al vestíbul del teatre.


Tornar a: Octubre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat