Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2012
  5. Cardona celebra una nova Fira de la Llenega el proper 28 d'octubre
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra una nova Fira de la Llenega el proper 28 d'octubre

Dijous, 18 d'Octubre de 2012 Fira de la Llenega 2012

Cardona organitzarà el proper diumenge 28 d'octubre una nova edició de la Fira de la Llenega, la mostra de degustació i venda de bolets que la vila ducal celebra cada any el darrer cap de setmana del mes d'octubre.

La Fira de la Llenega omplirà el centre històric de parades dedicades als bolets i als productes artesanals a més d'oferir un ampli conjunt d'activitats relacionades amb el món dels bolets.

A banda de les parades de bolets i de productes artesanals, la fira comptarà també amb una exposició de diferents varietats bolets, concursos boletaires i degustacions de plats cuinats amb bolets elaborats per 10 restaurants de la vila. Enguany la Fira estrena un nou concurs, el de tapes fetes amb bolets. El concurs està obert a tothom i premiarà la tapa més bona i la més ben presentada. A més, els visitants podran comprar a les botigues de la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona que, com cada any, se suma a les activitats de la Fira posant les parades al carrer.

La Fira comptarà també amb activitats culturals com les visites guiades pel nucli antic de la vila, que oferirà la Fundació Cardona Històrica, una exhibició de ball country, un concert dels alumnes de l'Escola Municipal de Música Musicant a l'església parroquial i una botifarrada popular diumenge al vespre a la plaça Mercat.

A més els actes de la 20a edició de la Fira de la Llenega començaran dissabte a la nit amb un espectacle de dansa al Teatre els Catòlics, on actuaran les companyies La Macana i Proyecto D_Ruses. En acabar la dansa hi haurà un tast gastronòmic al vestíbul del teatre.

PROGRAMA FIRA DE LA LLENEGA 2012
BASES CONCURSOS DE BOLETS I TAPES


Activitats infantils
Com cada any la Fira de la Llenega programa el festival Tocats del bolet, dedicat especialment als més joves. Enguany se celebrarà el V Concurs infantil de bolets per a nens i nenes de 5 a 12 anys, i s'organitzarà un taller infantil de dibuix i pintura diumenge al matí al Centre Cardona Medieval i un espectacle de titelles infantils al matí i a la tarda al balcó de la Fira.

BASES CONSCURS INFANTIL


Tornar a: Octubre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat