Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2010
  5. Cardona celebra aquest diumenge una nova edició de la Fira de la Llenega
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra aquest diumenge una nova edició de la Fira de la Llenega

Dimecres, 27 d'Octubre de 2010 Imatge Fira de la Llenega

Els bolets tornaran a ser els protagonistes de la Fira de la Llenega de Cardona que se celebra aquest diumenge a la vila. El certamen aplegarà una cinquantena d’expositors de bolets, productes alimentaris i artesania, a més de les parades al carrer del comerç local de Cardona.

La Fira de la Llenega arriba enguany a la seva divuitena edició mantenint els pilars bàsics de la seva programació i oferint un extens i divers programa d’activitats d’oci. Així, a més de la venda de tot tipus de bolets, el certamen inclou concursos, exposicions i degustació de plats cuinats amb bolets per diferents restaurants de la vila.

La Fira arrencarà dissabte amb una conferència a les 6 de la tarda a la sala polivalent de la Biblioteca municipal a càrrec d’Enric Gràcia, micòleg del programa de TV3 “Caçadors de bolets”. Però el plat fort de la fira arribarà diumenge amb les parades de venda i degustació de bolets i productes artesanals, les exposicions de bolets, els concursos, el comerç al carrer i la tercera edició del Festival Infantil “Tocats del bolet” que apropa el món dels bolets al públic infantil. La Fundació Cardona Històrica també se sumarà a la Fira organitzant dues visites guiades al nucli antic i projectant l’audiovisual “Els Cardona, senyors de la sal” al Centre Cardona Medieval.

La programació i les bases dels concursos de la Fira de la Llenega de Cardona 2010 es pot consultar clicant aquí.


Tornar a: Octubre, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat