Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2019
  5. Es programen dues sessions participatives més per...
Anar a l'inici de la pàgina

Es programen dues sessions participatives més per recuperar la memòria del comerç cardoní

Dimecres, 27 de Novembre de 2019

Seran aquest dijous 28 de novembre al Centre Cívic i dilluns 2 de desembre a la Coromina


L’Ajuntament de Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona, ha programat dues sessions més dins el projecte que vol recuperar la memòria del comerç cardoní. Les trobades són obertes a tota la població i es faran aquest dijous 28 de novembre (de 15h a 17h) a la sala polivalent del centre Cívic i el pròxim dilluns 2 de desembre (de 17h a 19h) al Casal de la Gent Gran de la Coromina. El passat 11 de novembre ja se’n va fer la primera (vegeu imatge que acompanya la notícia).

La voluntat del projecte és recopilar fotografies i documents relacionats amb el comerç cardoní, però també tota aquella tradició oral que ha anat passant de generació en generació, com bé podrien ser anècdotes relacionades amb botigues o fets destacats que haguessin succeït en comerços o que hi estiguessin relacionats, i dels quals no n’hi hagi constància documental física.

Les sessions són obertes a tothom, però cal confirmar assistència a través del 93 869 22 87 o a través del correu rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat.


Tornar a: Novembre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat