Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2017
  5. La Fundació SHE inicia la tercera tanda d’enque...
Anar a l'inici de la pàgina

La Fundació SHE inicia la tercera tanda d’enquestes del programa d’intervenció comunitària Healthy Communities

Divendres, 24 de Novembre de 2017 HCenquestesnov17

Aquesta setmana ha començat la tercera onada d’enquestes sobre hàbits saludables que la Fundació SHE va iniciar l’any 2014 en el marc de Healthy Communities, una iniciativa multidisciplinària de promoció de la salut basat en evidències científiques dirigida a promoure un canvi de conducta.

La primera fase del projecte, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona, es va iniciar l’octubre de 2014 amb enquestes a aproximadament 900 persones d’edats compreses entre els 18 i els 90. Amb les dades d’aquestes primeres enquestes es va realitzar el diagnòstic de salut de la població i es va determinar el nivell dels cardonins i cardonines, pel que fa a hàbits saludables (baseline).

La segona fase de les enquestes es va fer el juliol de 2016 entre unes 700 persones. Ara, l’objectiu és arribar a aquestes mateixes persones per tal de determinar els objectius a mig termini i els efectes dels diferents programes de formació, com els Dinamitzadors de rutes o els Promotors de salut, a banda de les noves instal·lacions com les rutes saludables, els parcs urbans de salut i el Camp de Vida activa.

El projecte segueix l'estratègia marcada pels organismes nacionals i internacionals que estableixen l'any 2020 com a horitzó per assolir diversos objectius de promoció de salut i prevenció de malalties.


Tornar a: Novembre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat