Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2017
  5. Tallers pràctics per als comerços de Cardona i S...
Anar a l'inici de la pàgina

Tallers pràctics per als comerços de Cardona i Solsona amb vistes a la campanya nadalenca

Divendres, 10 de Novembre de 2017 cafecomerçwebnov

Dos tallers pràctics per als comerços tancaran les sessions formatives d’“El cafè del comerç” a Cardona i Solsona d’aquest any. La primera sessió es farà a Cardona, el dia 21 de novembre, i la segona serà a Solsona el dia 23. L’horari dels tallers és de tres a cinc de la tarda.

El taller “Com fer un aparador de temporada espectacular”, es farà al Centre Cívic de Cardona, i se centrarà en ensenyar com elaborar el millor aparador adaptat a cada establiment per vendre més. S’hi tractaran els materials, tècniques i estratègies per aconseguir els muntatges més impactants. La sessió anirà a càrrec de Pep Navarro, aparadorista col•legiat que imparteix classes en nombroses institucions i confecciona aparadors a bona part del territori català.

El segon taller, “Lettering per al comerç”, s’impartirà al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató de Solsona, i mostrarà com disposar de recursos ràpids, assequibles i eficaços per dissenyar cartells creatius i a mà, i comunicar d’una manera atractiva i diferent. El conduirà Marga López, il•lustradora i dissenyadora gràfica especialitzada en lettering, amb diversos projectes en retolació i imatge corporativa de negocis.

Inscripcions fins al dia 17

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer fins al 17 de novembre per correu electrònic, a rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat o a manel.martinez@adlsolcar.cat, o bé trucant als telèfons 93 869 22 87 o al 973 48 10 09. Les places són limitades. “El cafè del comerç” l’organitzen els ajuntaments de Cardona i Solsona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, i amb la col•laboració de les UBIC d’ambdós municipis.


Tornar a: Novembre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat