Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2017
  5. Les obres de la nova rotonda de la carretera del Miracle en fase de replanteig
Anar a l'inici de la pàgina

Les obres de la nova rotonda de la carretera del Miracle en fase de replanteig

Dijous, 2 de Novembre de 2017 rotondawebnov17

El passat mes de setembre es van iniciar els treballs relatius al projecte constructiu de la rotonda de la cruïlla BV-3001. Aquest projecte el promou la Diputació de Barcelona, a petició de l’Ajuntament de Cardona, i compta amb el finançament de les dues administracions.

La primera actuació que l’empresa adjudicatària de l’obra va portar a terme va ser l’estudi geotècnic de la zona a intervenir. Els resultats d’aquest estudi han comportat la necessitat de fer el recàlcul de les fonamentacions i, d’acord amb això, es plantegi el projecte arqueològic a desenvolupar. Per aquest motiu s’han suspès les obres fins a disposar del nou replantejament de projecte.

La construcció d’aquesta nova rotonda millorarà la mobilitat d’una zona molt important de la vila. Es tracta d’una zona amb un fort pendent descendent on els vehicles circulen a altes velocitats en la intersecció. A més, amb la nova rotonda els vehicles i autocars que surten de la carretera de la mina podrien fer un gir a l’esquerra i accedir fàcilment al centre de la vila.

El projecte de la rotonda incorpora també l’accés a la nova zona esportiva, nous passos de vianants, nova il·luminació i la renovació del ferm des de l’entrada al pavelló fins a les escales d’accés a l’antic camp de futbol.


Tornar a: Novembre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat