Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2006
  5. S'inauguren la coberta de la pista esportiva del c...
Anar a l'inici de la pàgina

S'inauguren la coberta de la pista esportiva del col·legi Joan de Palà i la urbanització del carrer Bisbe Guix

Diumenge, 19 de Novembre de 2006 sota la nova coberta de la Coromina, es pot veure un grup de música actuant sobre una tarima i el públic assegut en cadires veient l'actuació

El diumenge 19 de novembre, al voltant de les 5 de la tarda, es va tallar la cinta inaugural de la urbanització del carrer Bisbe Guix. El sol ja s'havia amagat, però els veïns assistents, grans i petits, malgrat que ja començava a fer fresca, varen seguir amb molta atenció l’acte: I'alcalde, la regidora de la Coromina, el president de l’associació de veïns i la directora de I'escola varen tallar la cinta.

La regidora Montserrat Obradors va explicar les obres i el que havien costat: La urbanització del carrer Bisbe Guix: 95.075€ (15.819.148 ptes) que han finançat l'Ajuntament, els veïns i la Generalitat (PUOSC), i la coberta: 111.000€ (18.468.846 ptes) que ha pagat l'Ajuntament. Tot seguit va reiterar el compromís de fer, I'any vinent, la pista de I'escola i l’entorn, tal com s'havia compromès l'Ajuntament amb I'escola. Va acabar agraint a tothom la seva col•laboració i animant els veïns a continuar treballant, amb il•lusió, en aquesta nova etapa de reeiximent de la Coromina que ja es comença a veure.

L'alcalde Josep Maria Sala va fer una lIarga exposició dels grans projectes que, no sense entrebancs, s’està aconseguint tirar endavant:

- El projecte de restauració del meandre del riu. Després de quedar entretinguda la contractació tot I'estiu, I'alcalde explicà que I'ACA li havia assegurat que les obres sortirien a licitació el dia següent, dilluns (s’ha confirmat).
- La carretera. Després del conflicte entre departaments de la Generalitat, sembla que s'ha arribat a un acord i s’hi tornarà a treballar la setmana que ve (posteriorment, GISA ha explicat que ha presentat un modificat del projecte i que les obres es renudarien a mig gener).
- Seguiment de la problemàtica de la Vall Salina. S'han acabat les obres previstes dins del Projecte de restauració integral de la Vall Salina: les rases perimetrals del sector nord, que impediran que una bona part d'aigua dolça penetri en el subsòl i provoqui dissolucions i noves bòfies.
- L'aposta decidida de l'equip de govern perquè la Coromina creixi amb el nou Pla d'ordenació urbanística municipal que s’està redactant. En aquest sentit, va explicar que s’havien presentat propostes de modificació de l’avantprojecte del Pla parcial territorial de les comarques centrals de Catalunya (Generalitat) que preveia que la Coromina no podia créixer.

I com a símbol dels nous temps, de la millora, l’alcalde va acabar referint-se que si es poden reblir les bòfies de sota la costa, es podrà tornar a obrir el camí de la costa. I acabà dient "que ningú no ho dubti: la Coromina té el futur assegurat".


Tornar a: Novembre, 2006

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat