Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2019
  5. L’Escola d’Arquitectura del Vallès fa la prim...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Escola d’Arquitectura del Vallès fa la primera sessió participativa del Màster que realitza a Cardona

Dimarts, 26 de Març de 2019

L’Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la UPC, en col•laboració amb l'Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona, iniciarà aquest dijous la primera de les sessions participatives que té previstes fer en el marc del Màster Universitari en Arquitectura que està realitzant a Cardona. La trobada, oberta a tots els veïns i a entitats, es farà de 19 a 21 hores al Centre Cívic i té l’objectiu d’identificar les necessitats del nucli urbà de Cardona.

Tal com ja vam explicar en la notícia del 4 de març, la trentena d’estudiants que realitzen aquest Màster tenen l’encàrrec de desenvolupar propostes adreçades a la millora de l’àmbit urbà de Cardona, propostes que els serviran per al seu projecte final de carrera. Promouran idees d’adequació de l’espai públic, del paisatge urbà i de rehabilitació del teixit edificat que puguin ser útils al consistori i al conjunt de la ciutadania.

El propòsit de l’Escola d’Arquitectura del Vallès és generar propostes que responguin a necessitats reals i concretes, tant d’incidència pública com privada, i poder posar al servei d’aquestes demandes tot el potencial de recerca que es genera des de la Universitat.

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a l'Àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cardona, trucant al 93 869 10 00 o enviant un correu a participacio@cardona.cat, o bé presencialment en horari d'atenció al públic.


Tornar a: Març, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat