Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2019
  5. Cardona acull la setena edició del dia del voluntariat de Protecció Civil
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull la setena edició del dia del voluntariat de Protecció Civil

Divendres, 15 de Març de 2019

La Direcció General de Protecció Civil, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona, organitzen demà dissabte la setena edició del Dia del Voluntariat de Protecció Civil, que enguany tindrà lloc a l’Auditori Valentí Fuster.

Aquesta jornada s’adreça a les associacions de voluntaris de protecció civil que estan inscrites al Registre especial de la Direcció General de Protecció Civil i als representants dels seus municipis. L’objectiu és fomentar la relació entre les associacions i també entre aquestes associacions i la DGPC, creant un espai per compartir experiències i coneixements.

L’acte comptarà amb la presència del conseller d’Interior, Miquel Buch, que a les 9:30h signarà el llibre d’Or de l’Ajuntament de Cardona al saló de sessions. Tot seguit, a les 10:00h, s’iniciarà la jornada del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya 2019, que comptarà amb una ponència de la Fundació AMPANS, la intervenció de Manel Roca, president de l’AVPC de Cardona i la intervenció final del conseller Buch. A l’acte també es lliuraran felicitacions i mencions a les associacions de voluntaris de protecció civil.


Tornar a: Març, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat