Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2020
  5. L’Ajuntament convoca a la ciutadania aquest dive...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament convoca a la ciutadania aquest divendres a fer tres minuts de silenci en record a les víctimes del COVID-19

Dimarts, 5 de Maig de 2020

El ple municipal convocat per aquest dijous, 7 de maig, que es podrà seguir en directe pel canal YouTube de l’Ajuntament, es llegirà una declaració institucional conjunta per retre homenatge a totes les víctimes que ha causat el COVID-19 i a tota la població afectada per aquesta malaltia. En aquest sentit, les banderes de la façana del consistori ondejaran a mig pal. Tanmateix, s’emplaça a la ciutadania a secundar aquest divendres, 8 de maig, a les 20h, tres minuts de silenci des dels balcons de casa en record a totes les persones que ens han deixat durant l’epidèmia i de suport i escalf a les seves famílies. El repic de campanes marcarà l’inici i el fi d’aquest acte simbòlic.

L’Ajuntament de Cardona, amb aquest primer gest simbòlic, vol retre homenatge a totes les persones del municipi que ens han deixat durant aquests mesos i transmetre, així, la solidaritat amb les seves famílies i cercles més propers, que viuen el dol en unes circumstàncies especialment dramàtiques.


Tornar a: Maig, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat