Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2019
  5. Cardona acull la cinquena edició del concurs de flors als balcons
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull la cinquena edició del concurs de flors als balcons

Dimecres, 22 de Maig de 2019

L’Ajuntament de Cardona i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona han convocat el cinquè concurs de balcons 2019 de la vila, dins del marc de Viles Florides, amb la voluntat d’embellir i donar valor afegit al conjunt arquitectònic de Cardona i La Coromina.

Poden participar-hi totes aquelles persones de Cardona i La Coromina que decorin els seus balcons, terrasses o finestres amb plantes naturals i siguin visibles des del carrer. Tothom qui hi vulgui participar haurà d’inscriure’s enviant un mail a info@adlsolcar.cat o presencialment a l’Ajuntament de Cardona. Les dades necessàries són: nom i cognoms, adreça i número de telèfon. La data límit per apuntar-se és el proper 14 de juny i les bases es poden consultar al següent enllaç.

L’Ajuntament facilitarà a tots els participants un distintiu que acreditarà la seva participació al concurs i haurà de ser col·locat de manera visible al balcó mentre duri el concurs. D’aquesta manera, els balcons hauran d’estar guarnits des del 17 fins al 30 de juny i, el jurat, farà la valoració de forma conjunta aquella setmana.

Finalment, el resultat es comunicarà el dijous 11 de juliol i es premiaran els 3 balcons amb més punts: 1r premi (200€), 2n premi (100€) i 3r premi (50€).


Tornar a: Maig, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat