Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2019
  5. S’ajorna la segona sessió participativa destina...
Anar a l'inici de la pàgina

S’ajorna la segona sessió participativa destinada a presentar les primeres propostes de millora del nucli urbà de Cardona

Dimecres, 15 de Maig de 2019

Aquest dijous 16 de maig, estava prevista la segona sessió participativa destinada a presentar les propostes de millora del nucli urbà de la vila, en el marc del treball que s'està desenvolupant des de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès.
L'objecte d'aquesta sessió era explicar les primeres propostes treballades pels alumnes del Màster d'Arquitectura dins dels àmbits de treball (rehabilitació de l'habitatge particular, propostes d'equipaments públics, intervencions a l'espai públic i reactivació d'espais patrimonials infrautilitzats) i consensuar-les amb la població.

Aquesta sessió s'ajornarà fins després de les eleccions municipals del 26 de maig, a petició d'un dels partits polítics per evitar que coincideixi en període de campanya electoral d'aquestes eleccions. S'informarà de la nova data, encara per concretar.
Aquest procés participatiu, calendaritzat des del febrer del 2019, es lidera des de l'Escola Tècnica Superior del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardona i amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Tornar a: Maig, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat