Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2017
  5. Cardona ja té a punt el programa de la Fira Medieval/Festa de la Sal
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona ja té a punt el programa de la Fira Medieval/Festa de la Sal

Dimecres, 31 de Maig de 2017 firamedieval29.05.17

Cardona celebrarà el cap de setmana del 3 i el 4 de juny una nova edició de la Fira Medieval / Festa de la Sal amb multitud d'activitats que traslladaran la vila ducal a l'època medieval.

CLIQUEU AQUÍ PER ACCEDIR AL PROGRAMA D'ACTES

La Fira omplirà de parades el centre històric de Cardona que es convertirà en un mercat medieval amb actuacions, jocs, tallers i tastos de productes. Com a novetat d'enguany, s’instal·larà un campament medieval que acollirà una exposició de màquines de setge, a més hi haurà una mostra d’oficis històrics i espectacles, que mostraran com es vivia en l’edat mitjana i demostracions de tècniques d’esgrima.

Al centre històric de la vila s'hi faran espectacles de carrer, amb la presència de faquirs, acròbates, ballarins i amb l'actuació especial del Gruppo Storico e Sbandieratori Città di Castiglion Fiorentino, una formació artística que recrea l'antiga art d'agitar i fer volar banderes. Per als més petits hi haurà conta contes medieval el dissabte i una ballada de gegants diumenge al migdia.

La formació d’abanderats acompanyaran el Senyor i la Minyona en la baixada des del castell fins a la Fira. Un cop arribin a la fira, començarà Anodrac, la dansa de la convivència, un espectacle de música i dansa sobre la vida, la llum i la sal que forma part del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, que duen a terme l’Ajuntament de Cardona junt amb la Fundació SHE i l’obra social “la Caixa”en què hi participaran també, l’Escola de Música Musicant i la Mandraga. Seguidament, hi haurà un concert de música al carrer amb El Toll i una mostra de correfoc i espectacle de foc amb les Bruixes de Cardona.

El diumenge al migdia es farà l’acte institucional de lliurament de la distinció honorífica el Saler d’Or, que enguany s’atorgarà a Mossèn Joan Garcia. La Fira es completarà amb el concurs de fotografia Premi Jaume Porredon (bases concurs fotogràfic).

El diumenge a la tarda continuaran les activitats de música al carrer, danses orientals, demostració de tècniques d’esgrima o la representació del dret d’Aimines. La companyia Losinfuste tancarà la fira medieval amb un espectacle d’acrobàcies anomenat Vulkano.


Tornar a: Maig, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat