Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2017
  5. Diumenge se celebra una nova edició de la Fira de l’Emprenedor
Anar a l'inici de la pàgina

Diumenge se celebra una nova edició de la Fira de l’Emprenedor

Divendres, 26 de Maig de 2017 joveemprenedor2017

Quinze equips de diversos centres educatius de la Catalunya Central participaran aquest diumenge, dia 28 de maig, a la Fira del Jove Emprenedor de la Catalunya Central que se celebra per cinquè any consecutiu a la vila de Cardona.

La iniciativa, pensada per fomentar l'esperit emprenedor entre els joves estudiants, reunirà els estudiants que participaran en una competició que adopta el model de "pitching" o exposició oral breu en la qual cada equip presentarà el seu projecte a un jurat que valorarà i puntuarà les propostes i premiarà el millor projecte de cada categoria.

L’encarregat d’obrir la competició serà David Tomàs, cofundador i CEO de Cyberclick, emprenedor, business angel i mentor de startups, que explicarà com crear la millor empresa del món per treballar. La competició se celebrarà al saló de sessions de l'Ajuntament de Cardona i el premi consistirà en un "innovation trip" o viatge d’innovació per conèixer destacades empreses de Catalunya que tinguin relació amb el contingut dels projectes guanyadors. La competició consta de tres categories segons les edats dels equips: Before (per alumnes de tercer i quart d’ESO), After (per alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà) i Youth (per alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior).

Els equips que es presenten a concurs han creat i desenvolupat els seus projectes als seus centres en hores lectives i també fora de l'horari escolar, amb el seguiment de professors i, en alguns casos, de tutors voluntaris.

Durant tot el matí, la plaça de la Fira acollirà la mostra de projectes emprenedors

Els actes de la Fira 2017 començaran a les 10 del matí amb l'exposició de projectes i venda de productes als estands de la plaça de la Fira. Paral·lelament es donarà el tret de sortida del pitching amb la conferència “L’empresa més feliç del món” a càrrec de David Tomàs i, seguidament, s'iniciarà la competició. A dos quarts d’una les autoritats visitaran els estands de la fira i es farà entrega dels diplomes acreditatius a tots els participants, i a dos quarts de dues s'anunciarà el veredicte del jurat i es farà el lliurament de premis.

La Fira del Jove Emprenedor de la Catalunya Central està organitzada per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb l’objectiu de fomentar l’educació emprenedora entre els joves i inculcar l’esperit creatiu i innovador dels alumnes i compta amb diversos col·laboradors locals, com, les associacions empresarials de Cardona i Solsona, el Cinema Amateur Cardoní, Goral i les empreses E2S Produccions i Flequers de Cardona.

Més informació al web de la fira: http://firajoveemprenedor.cat


Tornar a: Maig, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat