Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2017
  5. Els alumnes d’ESO de Cardona reben consells per a una revetlla segura
Anar a l'inici de la pàgina

Els alumnes d’ESO de Cardona reben consells per a una revetlla segura

Dijous, 25 de Maig de 2017 revetllaweb

L’Ajuntament de Cardona i la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior han portat al municipi la campanya de sensibilització “Revetlles amb precaució”. L’objectiu d’aquesta jornada és gaudir d’una revetlla segura mitjançant les explicacions de seguretat en relació com tirar petards.

Aquest any l’activitat, que ha tingut molt bona acollida pels centres educatius, ha comptat amb la participació de tot l’alumnat d’ESO del municipi. Els dos centres escolars amb aquestes línies, INS Sant Ramon i Escola Vedruna de Cardona, van poder seguir la jornada que es va realitzar ahir al teatre els Catòlics.

Fa set anys que la DGPC està realitzant aquesta campanya, i a Cardona ja en fa quatre que es duu a terme. L’any passat es va ampliar l’oferta amb l’obra de teatre “A foc lent”. Cardona ha sigut un dels municipis escollits per representar aquest any l’obra, escrita i interpretada per la companyia Filomena teatre de Granollers.

L’obra apropa d’una forma amena i didàctica els consells de seguretat als joves. Els actors amb valls, gags i humor repassen com van gaudir de la revetlla de l’any passat al complir amb totes les mesures de seguretat. A la pàgina interior.gencat.cat/revetlles podreu trobar els consells que van aprendre ahir els alumnes i poder gaudir d’un tros de l’obra de teatre.

La jornada es va complementar amb una petita explicació sanitària, a càrrec del president de Creu Roja Cardona, Francisco Ruiz, un torn de preguntes per aprofundir amb el temari, i va finalitzar amb una petita exhibició a càrrec del grup de correfoc Bruixes de Cardona.

La regidora de Protecció Civil, Maite Barrera, manifesta la importància i l’aposta de l’Ajuntament de Cardona pel que fa a l’educació als infants en matèria de prevenció i seguretat.


Tornar a: Maig, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat