Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2017
  5. Cardona acull aquest divendres la festa de lliuram...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull aquest divendres la festa de lliurament dels Premis Bages Juvenils de Literatura

Dijous, 25 de Maig de 2017 premisbages2017literatura

La Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà aquest divendres, 26 de maig a les 7 de la tarda, la festa d'entrega dels premis Bages Juvenils de Literatura que organitzen Òmnium Bages i l'Ajuntament de Cardona.

Presidiran l'acte d'entrega dels premis l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, el president d'Òmnium Cultural del Bages, Jordi Corrons i el president comarcal del Bages, Agustí Comas.

L’acte és obert a tothom i comptarà amb l’actuació de l’orquestra de flautes i del grup de trompetes de l’Escola de Música Musicant. També es presentarà la publicació del recull dels treballs seleccionats en la convocatòria d’enguany.

Els Premis Bages Juvenils de Literatura arriben a la seva trenta-quatrena edició i inclouen les modalitats de poesia i narració curta. També es concediran els catorzens premis Vila de Cardona de narrativa historicollegendària que dota l'Ajuntament cardoní. Els premis Bages inclouen les modalitats d'autors de fins a quinze anys i d'autors entre els setze i els vint anys.


Tornar a: Maig, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat