Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2017
  5. Cardona celebra la V edició dels Premis Eloi de N...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra la V edició dels Premis Eloi de Navel en reconeixement a l’excel·lència professional de les empreses de la vila

Dimarts, 23 de Maig de 2017 premiseloinavel2017

El proper dijous, 25 de maig, es farà el lliurament de premis Eloi de Navel. Aquest acte, impulsat per l’Associació d’Empresaris de Cardona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona, va néixer amb la voluntat de reconèixer les empreses del municipi que han destacat per la seva influència sobre l’economia local o que, per la seva innovació actual, estiguin camí d’aconseguir-ho.

Així mateix, l’Associació d’Empresaris de Cardona, que agrupa més d'un centenar d'empreses, vol destacar la seva contribució al desenvolupament social del municipi i al foment de l’ocupació laboral.

Els Premis Eloi de Navel s’organitzen en dues categories: Premi a la Innovació i el Creixement i Premi a la Trajectòria Empresarial. En aquesta ultima categoria els candidats surten elegits de l’Assemblea General de l’Associació.

Per al premi Eloi de Navel a la Innovació i Creixement el termini de presentació de candidatures va ser el 14 d’abril i hi podia optar qualsevol soci de l’AEC en funció dels processos i èxits d’innovació i creixement dels últims tres anys.

L’acte de lliurament de premis es farà en el transcurs d'un sopar que se celebrarà el dijous 25 de maig. El jurat estarà format per: Josep Tristany, Regidor promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cardona, Josep Garcia, President de l’Associació d’Empresaris de Cardona, Marc Marcé, Director Regió 7, Marc Arnau , President de l’Associació d’Empresaris per al Solsonès, Santi López-Villa, Consultor expert en desenvolupament local, Glòria Dominguez, Directora d’AdlSolCar, Albert Requena Vittori, Director Àrea de Negoci de la Caixa i Jordi Roca, Head Manager a la School of Economics and Business School de la Facultat d’Economia i empresa de la Universitat de Barcelona.

Els Premis Eloi de Navel prenen el nom del mercader cardoní Eloi de Navel, que va desenvolupar una intensa activitat econòmica a finals del segle XIV i principis del XV amb els negocis vinculats al comerç del safrà i que l’any 1423 va ser nomenat drassaner de la Diputació del General.

Per a més informació visiteu la web dels Premis a: http://www.premiseloidenavel.cat


Tornar a: Maig, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat