Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2017
  5. L'Ajuntament de Cardona i l’Obra Social "la Caix...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona i l’Obra Social "la Caixa" col·laboren per dotar de mobiliari els allotjaments protegits

Divendres, 19 de Maig de 2017 caixabank

Ahir dijous, 18 de maig, l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i el Director de Banca d’Institucions de CaixaBank a la Catalunya Central, Juan José Jiménez van tancar un acord pel qual l’Obra Social “la Caixa” col·laborarà amb 9.000 euros en la dotació de mobiliari dels allotjaments per a col·lectius protegits del carrer Escasany, 13 i amb la residència Sant Jaume de Cardona. A l’acte també hi era present Mercè Orriols, directora de la sucursal de CaixaBank a Cardona.

L’aportació de 6.000 euros de l’Obra Social “la Caixa” permetrà finançar part del mobiliari necessari per tal de poder posar en ús aquests allotjaments, tant pel que fa a les zones comunes (despatxos, bugaderia i sala) com per cada un dels allotjaments. Amb aquesta actuació, es disposarà d’onze habitatges en règim de lloguer, destinats a persones majors de 65 anys que visquin soles i que es pugui considerar que es troben en una situació d’especial vulnerabilitat.

L’aportació de 3.000 euros a la Residència de Sant Jaume servirà per desenvolupar el projecte de sistema de timbres i control errant. Amb aquest sistema, quan un usuari activa el punt de trucada l’alarma arriba a una unitat central de forma immediata, que processa les trucades, i deriva l’alarma als dispositius mòbils del personal. Aquest sistema també permet el control errant dels usuaris a partir de la col•locació d’un braçalet.

A data d’avui, les obres de condicionament de l’edifici es troben totalment acabades, i l’Ajuntament ja disposa de la qualificació definitiva de la Generalitat per posar en funcionament aquesta promoció al llarg d’aquest any.

L’alcalde cardoní ha volgut agrair la col·laboració de l’obra social “la Caixa” en aquest projecte que farà possible “millorar la qualitat de vida d’un dels col·lectius més vulnerables de la població: la població major de 65 anys”. També ha destacat la implicació de l’entitat en projectes socials a la població, un compromís que es reflecteix un cop més en dos projectes per a la gent gran de Cardona. Per la seva banda, el Director de Banca d’Institucions de CaixaBank, Juan José Jiménez, ha volgut destacar que el compromís de l’entitat financera amb Cardona és inequívoc. Jiménez ha recordat que “el suport a la gent gran és un dels objectius prioritaris de l’Obra Social “la Caixa".


Tornar a: Maig, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat