Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2017
  5. No perdis el tren a la Biblioteca municipal Marc de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

No perdis el tren a la Biblioteca municipal Marc de Cardona

Dilluns, 15 de Maig de 2017 nperdiseltren

La Biblioteca Marc de Cardona és, des de fa uns mesos, un Punt d’Informació Turística autoritzat on es pot trobar informació turística de proximitat en forma de guies, fulletons, plànols juntament amb l’atenció personalitzada per a qualsevol visitant que vulgui descobrir Cardona i la comarca.

Les biblioteques PIT (Punt d’Informació Turística) amb la col·laboració de Renfe, ofereixen als seus usuaris l’oportunitat de participar en el sorteig de cinc passis Interrail de 2a classe per a dues persones:
• 2 interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 15
• 2 interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 1 mes
• 1 interrail Global Pass continu de 22 dies

Per participar-hi només cal emportar-se en préstec una guia o revista de viatge, i s’hi pot participar a partir d’avui dilluns 15 de maig. Els horaris d’atenció del Punt d’Informació Turística són el mateixos que els d’obertura de la biblioteca.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte creat conjuntament per Turisme de la Diputació de Barcelona i la Gerència de Serveis de Biblioteques per promoure una major coordinació de les biblioteques públiques amb les oficines de turisme local i altres agents del sector. D’aquesta manera, s’amplia l’oferta de punts d’informació turística per tal que els visitants tinguin la possibilitat de ser informats sobre l’oferta turística existent, alhora que rebin assistència i suport en l’organització de la seva estada.


Tornar a: Maig, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat