Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2017
  5. Es convoca el tercer concurs de balcons guarnits
Anar a l'inici de la pàgina

Es convoca el tercer concurs de balcons guarnits

Divendres, 5 de Maig de 2017 balcons2017

L’Ajuntament de Cardona, l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i l’Associació de veïns de Cardona convoquen el tercer Concurs de Balcons, dins el marc del projecte Viles Florides, amb la voluntat d’embellir i donar valor afegit al conjunt arquitectònic del municipi.

Hi poden participar totes aquelles persones de Cardona i La Coromina que decorin els seus balcons, terrasses i finestres amb plantes naturals i siguin visibles des del carrer.
Les persones que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure enviant un mail a cardonavilaflorida@gmail.com o presencialment a l’ajuntament de Cardona de dilluns a divendres de 09.00 h a 14.00 h, i els dilluns a la tarda de 16.30 h a 18.30 h. La data límit per apuntar-s’hi és el ¬17 de maig.

Els balcons hauran d’estar guarnits des del 22 fins al 25 de maig. El divendres 26 de maig, el jurat farà la valoració de forma conjunta i comunicarà el resultats l’endemà. L’entrega de premis es farà el diumenge 28 de maig en l’espai del Mercat de Salut que se celebrarà aquell dia en el marc del projecte Cardona Integral.

Fundació Cardona Històrica, Fundació Vila Medieval, Oli Migjorn, Vins i Cava Piteus i Pastisseria Montserrat patrocinen els premis.

Consulteu les bases del concurs aquí.


Tornar a: Maig, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat