Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2019
  5. Cardona ja té guanyador del concurs de cartell per la Festa Major d’enguany
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona ja té guanyador del concurs de cartell per la Festa Major d’enguany

Divendres, 28 de Juny de 2019

Les obres participants quedaran exposades al vestíbul davant del Saló de Plens de l’Ajuntament

La Festa Major de Cardona 2019 ja té cartell oficial. Aquest dijous a la tarda es va donar el veredicte del concurs. El jurat, format per professionals del món del disseny i la fotografia i per membres de la Comissió de Festa Major, va escollir l’obra de Jaume Gubianas, de Navàs.

Gubianas ha realitzat una il•lustració que combina amb frescor alguns dels elements més destacats de la Festa Major de Cardona, com ara la cargolera, els gegants, l’àliga, els bous o el ball de bastons, entre altres. En el concurs, hi van participar un total de 9 persones.

La lectura del veredicte es va realitzar al Saló de Plens de l’Ajuntament. El regidor de Cultura i Festes, Salvador Campos, va ser l’encarregat d’anunciar el nom dels tres primers classificats. Jaume Gubianas es va convertir, en efecte, en el guanyador del cartell de Festa Major amb un premi que, tal i com estableix les bases del concurs, està dotat en 500 euros.

En segona posició va quedar Juan Diego Ingelmo, de Castelló de la Plana, i en tercera posició Joan Carabia, de La Coromina. Les obres participants al concurs de cartells quedaran exposades al vestíbul davant el Saló de Plens de l’Ajuntament durant 15 dies.


Tornar a: Juny, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat