Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2019
  5. La Brigada Juvenil avança en la reforma de quatre casetes de la Colònia Arquers
Anar a l'inici de la pàgina

La Brigada Juvenil avança en la reforma de quatre casetes de la Colònia Arquers

Dijous, 20 de Juny de 2019

Els treballs de reparació i reforma que des del mes d’abril estan realitzant els integrants de la Brigada Juvenil de l’Ajuntament de Cardona en quatre casetes de la Colònia Arquers avancen a bon ritme i la valoració del projecte està sent molt positiva.

El projecte de la Brigada Juvenil és va iniciar el passat mes de febrer, amb una formació de 150 hores que van poder fer vuit joves aturats de Cardona. Després de la teoria, a principis d’abril es va procedir a la contractació de sis persones, que són les que han acabat conformant l’anomenada Brigada Juvenil.

A la Colònia Arquers han pogut posar ja en pràctica alguns dels coneixements adquirits en la fase teòrica. Així, els joves han realitzat tasques de neteja, desinfecció i enderroc. I, en breu, iniciaran els treballs de reforç estructural i la rehabilitació de l’interior dels habitatges.

A banda de la Colònia Arquers, els joves també estan desenvolupant tasques pròpies de la Brigada Municipal.

L’objectiu del programa és possibilitar l’accés al mercat laboral d’aquests joves, mitjançant un contracte de treball que els permeti aprendre un ofici. Les persones que s’han contractat estaven en situació d’atur i tenen entre 20 i 29 anys.
Per coordinar tot el projecte també s’ha contractat un coordinador, una persona amb molta trajectòria i bagatge en el món de la construcció que també estava en situació d’atur.

*L’acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Treball als Barris.


Tornar a: Juny, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat