Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2019
  5. Darreres places per participar al campus de futbol Barça Academy Sport a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Darreres places per participar al campus de futbol Barça Academy Sport a Cardona

Divendres, 7 de Juny de 2019

L’Ajuntament porta a Cardona el campus Barça Academy Sport, del 14 al 20 de juliol.

L’Ajuntament de Cardona, interessat en la promoció de la pràctica de l’esport i el foment dels hàbits saludables entre la ciutadania, i d’acord amb el projecte Cardona Integral que té com a objectiu convertir Cardona en un referent a nivell de salut comunitària, va signar el passat mes de maig un conveni amb Edecasa, societat editora del diari Sport, per realitzar el campus de futbol Barça Academy Sport, del 14 al 20 de juliol, al camp de Vida Activa.

Es tracta d’un campus dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys. Poden inscriure’s al campus tots els que compleixin els 6 anys durant el 2019. El preu varia entre si és només horari diürn (375€) o, per contra, és mode stage (595€). Els cardonins i cardonines disposen d’un 10% de descompte per al campus. L’horari del model diürn és de dilluns a divendres, de 9h a 18h i dissabte de 9h a 13h. En canvi, el model stage és a partir de l’entrada, el diumenge 14 de juliol a les 17h, i fins el dissabte 20 de juliol a les 13h.

El dia a dia comptarà amb una sessió d’entrenament al matí, activitats lúdiques a la piscina al migdia per evitar l’horari de màxima exposició al sol, dinar i sessió d’entreteniment durant la tarda. En el transcurs del campus esportiu es farà una visita guiada a la Muntanya de Sal i al Castell Mil·lenari de Cardona i una visita guiada al Camp Nou.

Tots els participants del campus rebran una motxilla, dues samarretes oficials de Nike d’entrenament del Campus FCB, dos pantalons curts i dos mitges, entre d’altres. A més, durant el transcurs del campus, tots els nens i nenes seran donats d’alta en una assegurança esportiva i d’accidents –i que hauran de portar la targeta sanitària-. La organització comptarà amb la presència d’un fisioterapeuta per atendre les petites incidències que puguin sorgir, i en cas d’una incidència més greu es portarà el nen a l’hospital.

En l’organització d’aquest campus també hi participa l’empresa cardonina Cardona Events.

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç.


Tornar a: Juny, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat