Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2019
  5. L’Agència organitza un taller perquè els come...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Agència organitza un taller perquè els comerços treguin més suc a l’Instagram

Dimecres, 5 de Juny de 2019

La directora creativa de Grow Disseny i Comunicació impartirà dues sessions el 18 i 20 de juny.

Com crear un missatge de marca a Instagram, connectar amb els seguidors, generar confiança, projectar professionalitat i, al capdavall, potenciar la imatge del negoci a través d’aquesta xarxa social són els temes que es treballaran en la propera convocatòria d’“El cafè del comerç”, adreçada, com sempre, als establiments i artesans de Cardona i Solsona.

Es tracta d’un taller programat en dues sessions, el 18 de juny a la sala polivalent del Centre Cívic de Cardona i el 20 de juny al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató de Solsona, ambdós dies de tres a dos quarts de cinc de la tarda. Les impartirà la dissenyadora solsonina Anna Serra, fundadora i directora creativa de Grow Disseny i Comunicació. Cal assistir a les dues cites.
Instagram cada vegada brinda més possibilitats als comerços per donar més visibilitat als seus productes o serveis. Conscients d’això, els propis comerciants que van participar en la darrera enquesta de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (Adlsolcar) sobre els temes d’“El cafè del comerç” van demanar un taller que hi aprofundís.

La participació a aquesta activitat és gratuïta, però és preferible la inscripció prèvia. Es pot cursar fins al 14 de juny per correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat o rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat, o bé trucant als telèfons 973481009 o 938692287. És una iniciativa dels ajuntaments d’ambdós municipis organitzada a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.


Tornar a: Juny, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat