Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2018
  5. Bona resposta de públic a la primera sessió oberta sobre la Colònia Arquers
Anar a l'inici de la pàgina

Bona resposta de públic a la primera sessió oberta sobre la Colònia Arquers

Dijous, 21 de Juny de 2018

Més de 200 persones ja han contestat l’enquesta, que es pot trobar al web de l’Ajuntament

La propera activitat serà una visita a la colònia, dissabte 30 de juny al matí

La primera sessió participativa oberta per decidir el futur de l’antiga colònia minera Arquers de Cardona va obtenir aquest dimecres al vespre una bona resposta del públic. Una trentena de persones van assistir a la reunió, que es va desenvolupar a l’aula polivalent del Centre Cívic.

L’alcalde, Ferran Estruch, va obrir l’acte explicant la feina prèvia que l’Ajuntament ha realitzat en els darrers anys per analitzar l’estat amb el qual es troben els habitatges en l’actualitat i també la situació de la gent que hi resideix. Estruch va subratllar que les colònies “són una part important de Cardona” i va recordar que durant anys “van acollir molta gent de fora que ara ja són cardonins”, motiu pel qual va apostar per “dignificar l’espai per la gent que encara hi viu”, però també “pensar entre tots què hi volem fer, ja que els terrenys són municipals, són de tots, i som tots els que ho hem de decidir”.

Tot seguit es va procedir a fer l’explicació del full de ruta que se seguirà en el procés participatiu i, després, es va iniciar un taller en el qual el públic, repartit en diferents espais, va poder aportar idees sobre com s’imaginen la colònia en un futur.

La sessió d’aquest dimecres va ser la primera que s’ha fet amb caràcter obert. Amb anterioritat, però, l’alcalde i els tècnics responsables del procés participatiu ja han realitzat reunions dirigides amb els residents a la colònia i amb una desena d’entitats del poble. En paral•lel, també està en marxa l’enquesta on-line (cliqueu aquí per descarregar-la) que ja ha estat contestada per més de 200 persones.

La propera activitat programada dins el procés participatiu serà la visita que es farà a la colònia Arquers dissabte 30 de juny. És oberta a tota la població, es realitzarà de 10 del matí a una del migdia (amb sortida a l’ermita de la Pietat) i comptarà amb un esmorzar gratuït.


Tornar a: Juny, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat