Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2018
  5. El Cicle Gaudí porta fins al Teatre dels Catòlics ‘Una mujer fantástica’
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta fins al Teatre dels Catòlics ‘Una mujer fantástica’

Dimarts, 19 de Juny de 2018

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, projecta el proper dijous 21 de juny ‘Una mujer fantástica’, un film dramàtic de Sebastian Lelio. La pel·lícula està rodada en castellà i està protagonitzada per Daniela Vega i Francisco Reyes. Va ser guanyadora d’un Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa i un premi Goya en la categoria de millor pel·lícula iberoamericana.

La projecció, que es farà al Teatre dels Catòlics, s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades sense descompte tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen un preu especial de 3 euros, igual que per als que tinguin el Carnet Jove. També hi ha la possibilitat d’adquirir paquets de 4 entrades per 12 euros i es fa un 2x1 als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Sinopsis:
Marina, una jove cambrera aspirant a cantant i Orlando, vint anys més gran, planejen un futur junts. Després de la sobtada mort d’ell, ella haurà d’enfrontar-se a les sospites, prejudicis i violència de la seva família, que la considera una aberració per ser una dona transgènere. Marina haurà de lluitar i resistir per arribar a ser una dona fantàstica.

La darrera abans de l'estiu
'Una mujer fantástica' és la darrera pel·lícula que es podrà veure abans de la parada d'estiu. El Cicle Gaudí es reprendrà el setembre, amb la projecció de 'Jean-François i el sentit de la vida', de Sergi Portabella. I, a l'octubre, es projectarà 'Formentera Lady', de Pau Durà.

*Fotografia de la notícia: Cicle Gaudí


Tornar a: Juny, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat